Valentina Pelinel, despre cât se implică Cristi Borcea în creșterea copiilor: „Copiii au nevoie să simtă prezența ambilor părinți”

20 07. 2024, 09:00

Valentina Pelinel a vorbit recent despre modul în care se implică Cristi Borcea în creșterea copiilor lor. Vedeta are doar cuvinte de lauda pentru soțul ei. Iată ce a spus!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de mai bine de opt ani și au împreună trei copii: pe Milan și gemenele Indira și Rania.

Valentina Pelinel, despre creșterea copiilor

Valentina Pelinel susține că amândoi, atât ea cât și soțul ei se implică în creșterea celor mici și le sunt devotați:

„Amândoi ne implicăm în creșterea copiilor. E normal, fiindcă au doi părinți, dar, pe de altă parte, mama e cea care trebuie să se ocupe în principal, că așa e normal să fie. Copiii au nevoie să simtă prezența ambilor părinți. Facem activități împreună, mai ales în weekend, când avem mai mult timp. Mergem în parc, la locurile de joacă, la restaurante. Încercăm să avem activități cu toți trei, dar, uneori, pentru Milan poate să devină plictisitor, deoarece Indira și Rania preferă alt gen de jocuri, el poate vrea la un bowling, dar cumva îi împăcăm pe toți. Vara mergem la plajă, în diverse locații, îi luăm cu noi în vacanță. Avem și vacanțe cu ei, dar și unele în care mergem doar noi doi.”, a spus aceasta într-un interviu Viva.

Valentina Pelinel: „Eu niciodată nu am zis nu”

Valentina este o mamă implicată și face multe eforturi pentru cei mici, dar zilele în care trăim o depășesc, iar unele condiții nu pot fi respectate de copii.

Vizavi de gadgeturi, da, asta e era în care trăim. Indiferent cât am încercat să îl feresc pe Milan, nu a fost posibil, pentru că vede la alți copii cu care interacționează. Toți știu anumite jocuri și, ușor, ușor, a prins și el microbul acesta, dar îi pun limite. E recompensat când câștigă un premiu sau e lăudat la școală. Trebuie să fii atent ca părinte să vezi ce face cu gadgeturile, la ce are acces. I-am explicat că îi poate afecta, în timp, vederea, și asta i-a spus și doctorul oftalmolog unde îl duc anual la control. La noi, comunicarea este bazată pe multe explicații, eu niciodată nu am zis „nu, ci am spus de ce nu ar fi OK. „Dacă vrei să mănânci atâta ciocolată, o să te doară stomacul, dar tu poți să încerci. Atunci vin singuri și zic: „O să mănânc doar puțin. Îi las uneori să încerce ce nu le recomand, nu le pică bine și apoi vin și zic: „Nu o să mai mănânc multă ciocolată, mami, că m-a durut stomacul.a mai spus pentru sursa citată.

Cristi Borcea nu este un tată dur

„Nu poate să fie dur cu copiii, oricât ar încerca el. Îi iubește foarte mult și e sensibil la capitolul acesta. De cele mai multe ori, dacă nu dobândesc ceva de la mine, obțin de la el. El e genul care, chiar dacă le zice nu, până la urmă se înmoaie.”, a mai adăugat Valentina.

 

Sursă foto: social media